Våra Eltjänster i Stockholm

Plugs

Bästa valet av Eltjänster i Stockholm, Södermalm, Årsta, Enskede, Nacka

Sedan år 2000 har vi erbjudit allt inom el, tele och data Stockholmsområdet. Vi vill vara ditt självklara val av elektriker på Södermalm, Enskede, Nacka, Hägersten, Årsta, Liljeholmen och andra områden i StorStockholm. Vi finns i närheten när du behöver oss!
Eltjänster i Stockholm | Professionell elektriker för alla dina behov.
Google Rating
4.5
Product description:
Eltjänster Stockholm för Privata Kunder

Eltjänster för Privatkund​

Behöver du hjälp med elarbeten i hemmet? 
Våra erfarna elektriker kan utföra alla typer av elarebeten. Vi kan till exempel hjälpa dig med:

Eltjänster för Företagskund​

Vi har erfarenhet av ellösningar inom kontor och kommersiella lokaler, Vi erbjuder större åtaganden inom General- och Totalentreprenader.

Oavsett om ni är ett företag som växer, drar ner eller bara gör om kontorsmiljön och så kan H.B Elgruppen  erbjuda er som företag hjälp med belysning, omdragningar utav el, installation av nya eluttag m.m.

 

Eltjänster Stockholm För Företag
Elektriker södermalm

Bostadsrättsföreningar

H.B El Gruppen i Stockholm är idag en leverantör till flera Bostadsrättsföreningar där vi bland annat kan erbjuda såväl föreningen som medlemmen hjälp med bland annat

Har du frågor?

Låt oss börja med ett samtal!

Lighting
Belysning

Vi hjälper er med rådgivning och montering/inkoppling av belysning i hemmet och på kontoret med snygga och moderna armaturer.

Smarta hem

Med smart-lösningar i ditt hem kan du få full kontroll och översikt av bostaden var du än befinner dig genom koppling till t.ex appar i din mobiltelefon

Generator Set

Vi har lång erfarenhet och stor vana att arbeta som entreprenör när det gäller planering och installation av alla typer av elarbeten.

 

Wiring

Vi renoverar ditt gamla elnät med nya kablar, nya elcentraler, nya strömbrytare för att högsta säkerhet ska behållas och att största energibesparing uppnås.

 

LED Bulb
Styr & reglerteknik

Vi utför utredning, felsökning och arbetar fram en åtgärdsplan för att optimera värmen och ventilationen med den bästa tekniken inom styr- och reglerteknik

Electric Insurance
Jordfelsbrytare

Alla hem bör vara utrustade med en jordfelsbrytare för att öka tryggheten kring ert hus. Vi erbjuder översyn av ert elnät och kan lägga fram förbättringsförslag och se över eventuella kritiska delar.

 

Installation av dimmer
Byte/Installation av dimmer

Med en dimmer kan du variera din belysning från starkt ljus till en mer mysig belysning. Genom att sänka ljusstyrkan kan du dessutom spara pengar

Installation av laddbox ​

Våra auktoriserade elektriker hjälper dig i Stockholm med installationen av din nya laddbox. I de flasta fallen tar en installation endast ett par timmar från början till slut.

Elektrisk Felsökning
Felsökning/rådgivning

Ta hjälp av våra professionella, lokala elektriker som snabbt kan vara på plats och hjälpa dig när du plötsligt fått problem med strömmen i ditt hem